Accessibilitat

El lloc web www.memoriadelaterra.org ha estat desenvolupat amb l’objectiu de garantir l’accés universal al major nombre possible d’usuaris i usuàries, seguint uns criteris de disseny i programació el més accessibles possible.

Aquests criteris es basen en les recomanacions WCAG/WAI del World Wide Web Consortium (W3C), consorci internacional que s’encarrega de la supervisió de las tecnologies i estàndars d’Internet.

Igualment, el codi font d’aquest lloc web s’ha desenvolupat utilitzant les tecnologies HTML 5 i CSS3, recomanades pel W3C per a una correcta visualització independent dels dispositius de navegació i una adequada separació entre estil i contingut.

Excepcions a l’accessibilitat

Per impediments tècnics, requeriments de les aplicacions utilitzades, i procesos d’adaptació a estandards de progamació, alguns continguts oferts en el lloc web podrien no complir les pautes d’accessibilitat anteriorment comentades.

No obstant, si vostè troba algun problema d’accessibilitat o vol fer algun comentari o suggeriment sobre aquesta matèria, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant el formulari de suport a l’usuari que pot trobar a la página d’inici.